Vergaderruimte Utrecht

Inspirerende vergaderruimte in Utrecht, gelegen aan de rand van de stad. Het oude herenhuis aan de Maliebaan is ingericht als vergader locatie. Dit gedeelte van Utrecht is goed te bereiken met de auto en ook met het openbaar vervoer.
Kenmerkend voor onze locatie is dat de ruimtes sfeervol en huiselijk ingericht zijn.  Onze kleinschalige locatie biedt ruimte tot maximaal 18 personen. 

Wil je meer informatie, een rondleiding of beschikbaarheid opvragen? Het team is te bereiken op het nummer 030 - 239 4049. 

 

Offerte aanvraag

Ons aanbod

Onze locatie in Utrecht beschikt over acht te reserveren ruimtes van verschillend formaat. De kleinste ruimtes zijn geschikt voor 1-op-1 gesprekken. De ruimtes een slag groter zijn geschikt voor vergaderingen tot en met 8 personen. Daarnaast beschikken wij over twee groepsruimtes voor bijeenkomsten tot en met 18 personen. 

Wij werken met een all-inclusive concept, het gebruik van koffie, thee en frisdranken is onbeperkt. Daarnaast kan je vrij gebruik maken van presentatiemiddelen en WiFi. 

Catering
Voor alle catering wensen werken wij graag samen met onze lokale partners. Zij kunnen vrijwel alles maken wat je voor je bijeenkomst wenst. Voor de lunch kan dit onze standaard broodjes lunch zijn, maar ook salades, soep of een lekkere ochtend of middag snack zijn geen enkel probleem. En met dieetwensen houden we uiteraard rekening. 

De prijzen
Coachruimte €27,-
Vergaderruimte €44,-
Groepsruimte €115,-

  

Bovenstaande bedragen zijn per uur en exclusief btw.
Je krijgt korting op de uur prijs bij een dagdeel- of dag boeking. 

De ruimtes

Elke vergaderruimte heeft zijn eigen sfeer en inrichting omdat wij geloven dat een ruimte moet passen bij de bijeenkomst die je hebt. Het aantal personen onder de foto's zijn de maximale aantallen voor elke ruimte.

Heb je een voorkeur voor een vergaderruimte? Geef dit gerust aan ons door. Mocht je willen overleggen wat het beste past, dat kan natuurlijk ook. Wij denken graag met je mee. 

coachruimte GrytteMaliebaan45 Utrecht

Coachkamer
4 personen

Torenkamer

Torenkamer
2 personen

Image

Bushalte
6 personen

Image

Van Gogh
6 personen

Stijlkamer

Stijlkamer
6 personen

Vergaderruimt Utrecht

Maliezicht
10 personen

Groepsruimte Utrecht

Spoorzicht
18 personen

Afrikamer

Afrikamer
8 personen