Op onze locaties hebben we geen eigen keuken om gerechten te kunnen bereiden, daarom werken wij samen met lokale cateraars. Samenwerken met kleine lokale partners staat bij ons hoog in het vaandel, onder andere vanwege duurzaamheid. Onze cateraars werken met producten die waar mogelijk lokaal en biologisch geproduceerd zijn en ze gebruiken deze om heerlijke lunches en diners mee te bereiden.
Voor elke bijeenkomst kunnen wij passende catering verzorgen, net wat je voor ogen hebt. Dieet- of allergie wensen zijn dan ook geen probleem.
Onze partners zijn:
Sandwich Stories, Utrecht
Tutti a Tavola, Utrecht
De keuken van Thijs, Utrecht
Wilde Wortels, Utrecht
Vegitalian, Utrecht
Flavourmaker, Driebergen
Koek & Ei, Driebergen
Van Klaas, Driebergen
![Lunch Grytte](https://www.grytte.nl/wp-content/smush-webp/LRBar5-1.jpg.webp)
Lunch
Vanaf €17,00 pp ex btw
- Broodjes
- Soep
- Salade
![Borrel Grytte](https://www.grytte.nl/wp-content/uploads/food-vegetables-italian-restaurant-1475-scaled.jpg)
Borrel
Vanaf €12,00 pp ex btw
- Borrelplank
- Brood | Hummus | Groente
![Diner Grytte](https://www.grytte.nl/wp-content/uploads/flat-lay-photography-of-vegetable-salad-on-plate-1640777-scaled.jpg)
Diner
Vanaf €28,- pp ex btw
- Buffet vorm
- Italiaans
- Vega