Vergaderruimte Driebergen

In de bosrijke omgeving van Driebergen vind je Grytte Bloemenheuvel. Een prachtige locatie, omringd door het groen, met verschillende mogelijkheden van flexibele werkplekken tot aan vergaderruimte. De oude burgemeesterswoning is sinds een aantal jaar in gebruik als co-working en vergader locatie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden, de beschikbaarheid of wil je een offerte aanvragen? Het team staat voor je klaar en is te bereiken op het nummer 0343 - 75 1990.

Offerte aanvraag

Ons aanbod

Op onze locatie in Driebergen zijn er zes ruimtes. Elke ruimte van een verschillend formaat. De kleinste ruimte is geschikt voor 1-op-1 gesprekken. Ideaal voor coachgesprekken. Een slag groter zijn er vergaderkamers geschikt voor vergaderingen tot en met 10 personen. De laatste vergaderruimte is de Serre, een lichte grote groepsruimte voor bijeenkomsten tot en met 20 personen. 

Wij werken met een all-inclusive concept. Dit betekent dat het gebruik van koffie, thee en frisdranken is onbeperkt. Daarnaast kan je vrij gebruik maken van presentatiemiddelen en de WiFi. 

Catering
Voor alle catering werken wij graag samen met onze lokale partners.  Biologisch, volledig vegetarisch, lunches, borrels of diners. Zij kunnen vrijwel alles maken wat je voor je bijeenkomst wenst. Voor de lunch kun je kiezen uit onze standaard broodjes lunch, of het uit te breiden met salades en/of soep. Denk je aan een lekkere ochtend of middag snack, dit is geen enkel probleem. En met dieetwensen houden we uiteraard rekening. 

De prijzen
Coachruimte €28,-
Vergaderruimte €48,-
Groepsruimte €148,-

  

Bovenstaande bedragen zijn per uur en exclusief btw.
Je krijgt korting op de uur prijs bij een dagdeel- of dag boeking. 

De ruimtes

Elke vergaderruimte heeft zijn eigen sfeer en inrichting, omdat wij geloven dat een ruimte moet passen bij de bijeenkomst die je hebt. Het aantal personen onder de foto's zijn de maximale aantallen voor elke ruimte.

Heb je een voorkeur voor een vergaderruimte? Geef dit gerust aan ons door. Je bent van harte welkom voor een rondleiding om zo de sfeer te ervaren. 

coachruimte Driebergen

Coachkamer
4 personen

Vergaderruimte Zeist

Knuttel
6 personen

vergaderen utrechtse heuvelrug

Melville
6 personen

vergaderruimte Driebergen

van Notten
8 personen

Groepsruimte Zeist

Cordes
12 personen

Trainingsruimte Driebergen

Serre
25 personen