Grytte Bloemenheuvel

kantoor Driebergen

Kantoor

flexplek Driebergen

Flexplek

vergaderen driebergen

Vergaderruimte

coachruimte driebergen

Coachruimte

 

Grytte Bloemenheuvel is als tweede coworking locatie toegevoegd in ons netwerk, wij zitten in de oude burgermeesterswoning op het Landgoed Bloemenheuvel. Landgoed Bloemenheuvel is voor de meeste ook wel bekend als het oude hoofdkantoor van MC Gregor en staat het is nu open voor ondernemers. Van zzp-ers tot aan midden klein bedrijven.

Verspreid door het pand vind je flexwerkplekken, coach- en vergaderruimte en vaste kantoorruimte. De werkplekken vind je in het bruisende werkcafé of op de rustige tweede verdieping.  De vergaderruimten, die zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping  bevinden,  zijn geschikt voor 1-op-1 gesprekken maar ook voor grotere bijeenkomsten tot en met 25 personen. Wij werken samen met cateraars om jouw bijeenkomst in de puntjes te verzorgen. Tot slot, de kantoren, die bevinden zich op de eerste verdieping. Wij hebben kantoorruimte beschikbaar vanaf 4 personen tot aan 8 personen.

We hebben momenteel nog 1 kantoorruimte vrij voor 4 personen vanaf november 2021

GrytteBloemenheuvel, Driebergen

Dagelijks is onze gastvrouw aanwezig, die jou en je gasten warm welkom heet. Je helpt bij de vragen die er nodig zijn en je thuis laat voelen. 

Grytte Bloemenheuvel is gevestigd aan de hoofdstraat 25 in Driebergen. Deze coworking space bevindt zich direct aan de A12 en op 5 minuten lopen van het station Driebergen-Zeist.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Team


Image

Welkom!

Wat leuk dat je interesse hebt in onze vergaderlocatie en co-workingspace! Mijn naam is Sharon Jacobs, locatiemanager en gastvrouw bij Grytte Bloemenheuvel in Driebergen. Ik vind het heel leuk om de gehele locatie te runnen van A tot Z en daarbij de verbindende factor te zijn in de community. Aandacht, plezier en goeie koffie is wat je ervaart als je bij ons binnenstapt. Heb je vragen, stel ze gerust. Ik help je graag! 

Contact
Hoofdstraat 25
3971 KA Driebergen-Rijsenburg
[email protected]
0343-751 990

Bereikbaarheid

We zijn uitstekend te bereiken met de auto. Ook kun je bij ons gratis voor de deur parkeren. 

Onze locatie ligt op ca. 5 minuten lopen van Centraal Station Driebergen-Zeist.

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.