Grytte Bloemenheuvel

kantoor Driebergen

Kantoor

flexplek Driebergen

Flexplek

vergaderen driebergen

Vergaderruimte

coachruimte driebergen

Coachruimte

GrytteBloemenheuvel, Driebergen

 

Grytte Bloemenheuvel is als tweede coworking locatie toegevoegd aan ons netwerk. Wij zitten in de oude burgemeesterswoning op het Landgoed Bloemenheuvel. Dit landgoed is voor veel mensen uit de omgeving bekend als het oude hoofdkantoor van MC Gregor en is als Grytte Bloemenheuvel nu open voor ondernemers; van zzp'ers tot midden klein bedrijven.

Verspreid door het pand vind je flexwerkplekken, coach- en vergaderruimte en vaste kantoorruimte. De werkplekken vind je in het bruisende Werkcafé op de begane grond. De vergaderruimtes, die zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping bevinden, zijn geschikt voor 1-op-1 gesprekken maar ook voor grotere bijeenkomsten tot ongeveer 20 personen. Wij werken samen met lokale cateraars om je bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen.

De vaste kantoorruimtes bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Wij hebben kantoorruimtes in het pand die geschikt zijn voor kleine teams tot maximaal 8 personen.

Dagelijks is onze gastvrouw/heer aanwezig om jou en je gasten te ontvangen met een warm welkom. Zij helpen je bij eventuele vragen die er zijn en zorgt ervoor dat je je thuis voelt.

Grytte Bloemenheuvel is gevestigd aan de Hoofdstraat 25 in Driebergen. Deze coworking space bevindt zich direct aan de A12 en op 5 minuten lopen van het station Driebergen-Zeist.

Wij kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten!

Team


locatie manager

Welkom!

Wat leuk dat je interesse hebt in onze vergaderlocatie en coworkingspace!

Ik ben Samantha van Londen, een van de partners van Grytte. Naast het management van onze beide locaties, vind ik het ook heerlijk om op de vloer te staan. Ik haal energie uit het contact met onze bewoners en gasten bij de koffiebar en hen te ontzorgen. 

Contact
Hoofdstraat 25
3971 KA Driebergen-Rijsenburg
[email protected]
0343-751 990

Mijn naam is Bradley Charbonneau en ik vind het geweldig om als gastheer het team van Grytte Bloemenheuvel te komen versterken.

Ik geloof oprecht dat we “Better Together” zijn en ik wil helpen hier een sfeer te creëren waarin jullie floreren. 

Heb je vragen, stel ze gerust. Ik help je graag! 

Bradley, gastheer

Bereikbaarheid

We zijn uitstekend te bereiken met de auto. Je kan kosteloos parkeren bij ons, vlak voor de deur.

Onze locatie ligt op ca. 5 minuten lopen van Centraal Station Driebergen-Zeist.

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.