Grytte Bloemenheuvel

kantoor Driebergen

Kantoor

flexplek Driebergen

Flexplek

vergaderen driebergen

Vergaderruimte

coachruimte driebergen

Coachruimte

GrytteBloemenheuvel, Driebergen

 

Grytte Bloemenheuvel is als tweede coworking locatie toegevoegd aan ons netwerk. Wij zitten in de oude burgemeesterswoning op het Landgoed Bloemenheuvel. Dit landgoed is voor veel mensen uit de omgeving bekend als het oude hoofdkantoor van MC Gregor en is als Grytte Bloemenheuvel nu open voor ondernemers; van zzp'ers tot midden klein bedrijven.

Verspreid door het pand vind je flexwerkplekken, coach- en vergaderruimte en vaste kantoorruimte. De werkplekken vind je in het bruisende Werkcafé op de begane grond. De vergaderruimtes, die zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping bevinden, zijn geschikt voor 1-op-1 gesprekken maar ook voor grotere bijeenkomsten tot ongeveer 20 personen. Wij werken samen met lokale cateraars om je bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen.

De vaste kantoorruimtes bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Wij hebben kantoorruimtes in het pand die geschikt zijn voor kleine teams tot maximaal 8 personen.

Dagelijks is onze gastvrouw/heer aanwezig om jou en je gasten te ontvangen met een warm welkom. Zij helpen je bij eventuele vragen die er zijn en zorgt ervoor dat je je thuis voelt.

Grytte Bloemenheuvel is gevestigd aan de Hoofdstraat 25 in Driebergen. Deze coworking space bevindt zich direct aan de A12 en op 5 minuten lopen van het station Driebergen-Zeist.

Wij kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten!

Team


Bradley, gastheer

Welkom!

Wat leuk dat je interesse hebt in onze vergaderlocatie en coworkingspace!

Mijn naam is Bradley Charbonneau en ik vind het geweldig om als gastheer het team van Grytte Bloemenheuvel te komen versterken. Ik geloof oprecht dat we “Better Together” zijn en ik wil helpen hier een sfeer te creëren waarin jullie floreren.  Heb je vragen, stel ze gerust. Ik help je graag! 

Contact
Hoofdstraat 25
3971 KA Driebergen-Rijsenburg
[email protected]
0343-751 990

Shantay Stern is de naam, de dolenthousiaste gastvrouw bij Grytte Bloemenheuvel in Driebergen. Met mijn brede glimlach geef ik je graag een fijn en warm welkom gevoel. Zin in een kop koffie? Ik maak ‘m met veel liefde en aandacht, zodat hij extra lekker smaakt.

Ik ben ervan overtuigd dat een mooie, inspirerende, zelfs bosrijke werkomgeving de productiviteit verhoogt en de creativiteit sterk laat doorstromen. Daarvoor is dit een toplocatie.De tijd en ruimte die overblijft voor goede gesprekken, die benut ik graag. Maar ook met alle hulp die je nodig hebt sta ik voor je klaar.

Image

Bereikbaarheid

We zijn uitstekend te bereiken met de auto. Je kan kosteloos parkeren bij ons, vlak voor de deur.

Onze locatie ligt op ca. 5 minuten lopen van Centraal Station Driebergen-Zeist.

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.