Grytte Bloemenheuvel

kantoor Driebergen

Kantoor

flexplek Driebergen

Flexplek

vergaderen driebergen

Vergaderruimte

coachruimte driebergen

Coachruimte

 

Grytte Bloemenheuvel is als tweede coworking locatie toegevoegd aan ons netwerk, wij zitten in de oude burgemeesterswoning op het Landgoed Bloemenheuvel. Landgoed Bloemenheuvel is voor veel mensen uit de omgeving bekend als het oude hoofdkantoor van MC Gregor en is als Grytte Bloemenheuvel nu open voor ondernemers; van zzp'ers tot midden klein bedrijven.

Verspreid door het pand vind je flexwerkplekken, coach- en vergaderruimte en vaste kantoorruimte. De werkplekken vind je in het bruisende Werkcafé of op de rustige tweede verdieping.  De vergaderruimtes, die zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping bevinden, zijn geschikt voor 1-op-1 gesprekken maar ook voor grotere bijeenkomsten tot en met 25 personen. Wij werken samen met lokale cateraars om je bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen.

De vaste kantoorruimtes bevinden zich op de eerste verdieping. Wij hebben kantoorruimtes in het pand die geschikt zijn voor kleine teams tot maximaal 8 personen.

 

GrytteBloemenheuvel, Driebergen

Dagelijks is onze gastvrouw aanwezig, om jou en je gasten te ontvangen met een warm welkom. Ze helpt je bij eventuele vragen die er zijn en zorgt ervoor dat je je thuis voelt.

Grytte Bloemenheuvel is gevestigd aan de Hoofdstraat 25 in Driebergen. Deze coworking space bevindt zich direct aan de A12 en op 5 minuten lopen van het station Driebergen-Zeist.

Wij kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten!

Team


Image

Welkom!

Wat leuk dat je interesse hebt in onze vergaderlocatie en coworkingspace! Mijn naam is Sharon Jacobs, locatiemanager en gastvrouw bij Grytte Bloemenheuvel in Driebergen. Ik vind het heel leuk om de gehele locatie te runnen van A tot Z en daarbij de verbindende factor te zijn in de community. Aandacht, plezier en goeie koffie is wat je ervaart als je bij ons binnenstapt. Heb je vragen, stel ze gerust. Ik help je graag! 

Contact
Hoofdstraat 25
3971 KA Driebergen-Rijsenburg
[email protected]
0343-751 990

Bereikbaarheid

We zijn uitstekend te bereiken met de auto, je kan kosteloos parkeren bij ons, vlak voor de deur.

Onze locatie ligt op ca. 5 minuten lopen van Centraal Station Driebergen-Zeist.

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.