Inspirerende coworking locaties

Onze coworking locaties vind je op bereikbare plekken, dit zowel voor het openbaar vervoer als met de auto. Dichtbij een station  en goed aan te rijden vanaf de snelweg. 

Elk pand heeft zijn eigen uitstraling, karakter en community. Veel van onze members kiezen daarom ook hun werkplek op basis van waar ze op dat moment zijn en waar ze behoefte aan hebben.  Ben je op zoek naar een locatie in de bruisende stad Utrecht, kies dan vooral het pand aan de maliebaan. Aan deze bekende Utrechtse straat vind je onze eerste coworkingspace, waar je kan flexwerken maar ook coaching-, vergader- en trainingsruimtes hebt. 

Houd je meer van rust en in het groen, loop dan binnen bij onze coworkinglocatie in Driebergen. Hier vind je ruimte voor flexibele werkplekken, vaste kantoor mogelijkheden en vergaderruimte. Voor bijeenkomsten van 1-op-1 tot aan groepen van 25 personen.

Ben je op zoek naar een industriële locatie, dan is Amsterdam-Noord jouw locatie. In een oude scheepsloods vind je flexibele werkplekken, 1 vast kantoor en verschillende vergaderruimten. 

Maliebaan, Utrecht, werken, kantoor, vergaderen, trainingsruimte, groepsruimte, kantoor

Grytte Maliebaan45

Maliebaan 45
3581 CD Utrecht
[email protected]

Jouw gastvrouw: Lenneke Schellingerhout

Klik hier voor locatie pagina

Kantoor, Utrecht, Driebergen, flexplekken, vergaderruimte, werkruimte, bedrijfsruimte

Grytte Bloemenheuvel

Hoofdstraat 25
3971 KA Driebergen
[email protected]

Jouw gastvrouw: Sharon Jacobs

Klik hier voor locatie pagina

Kantoor Amsterdam Noord

Grytte Ponthaven

Aambeeldstraat 20
1021 KA Amsterdam
[email protected]

Jouw gastvrouw: Samantha van Londen

Klik hier voor locatie pagina