Inspirerende werk- en vergaderlocatie

Onze inspirerende werk- en vergaderlocaties zijn plekken vol geschiedenis en beide zijn zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend te bereiken. De locaties van Grytte liggen onder andere dichtbij een station en makkelijk aan te rijden vanaf een snelweg. 
De sfeervolle vergaderruimtes zijn zo ingericht dat je van alle gemakken bent voorzien. Daarnaast werken wij met een all-inclusieve concept. Het gebruik van koffie, thee en frisdranken is onbeperkt. Verder kan je vrij gebruik maken van de presentatie middelen en natuurlijk van het draadloos netwerk. 
Wil je extra catering bij je bijeenkomst. Wij werken met lokale cateringpartners samen. Neem gerust een kijkje op onze pagina met wie. 

Elk locatie heeft zijn eigen uitstraling, karakter en community. Veel van onze members kiezen daarom ook hun werkplek op basis van waar ze op dat moment zijn en waar ze behoefte aan hebben. Ben je op zoek naar een locatie in de bruisende stad Utrecht? Kies dan voor het pand aan de Maliebaan; aan deze bekende Utrechtse straat, in een van de oude herenwoningen, vind je onze eerste werk- en vergaderlocatie. De gezellige drukte van de stad ervaar je als je over de maliebaan loopt. De locatie ligt dicht bij de A28 en op 15 minuten van Utrecht Centraal Station. De verschillende ruimtes bieden mogelijkheid om te werken, kantoor te hebben en te vergaderen van 2 tot 18 personen. 

Houd je meer van rust en in het groen? Loop dan binnen bij onze locatie in Driebergen. Gelegen in de oude burgemeesterswoning, aan de A12 gelegen en op 7 minuten lopen vanaf Driebergen-Zeist Centraal Station.  Hier vind je ruimte voor flexibele werkplekken, vaste kantoor mogelijkheden en vergaderruimte. De ruimtes bieden capaciteit voor 2 tot 25 personen, hierdoor is de locatie geschikt voor 1-op-1 gesprekken maar ook voor bijeenkomsten met grotere groepen.

 

inspirerende vergaderlocatie utrecht

Grytte Maliebaan45

Maliebaan 45
3581 CD Utrecht
[email protected]

Gastvrouw: Ella Kroesen

Klik hier voor locatie pagina

inspirerende vergaderlocatie driebergen

Grytte Bloemenheuvel

Hoofdstraat 25
3971 KA Driebergen
[email protected]

Gastvrouw: Sharon Jacobs

Klik hier voor locatie pagina