Kantoorruimte in huiselijke en warme sfeer

Je kantoor in een karakteristiek pand. Met je eigen ruimte in een omgeving waar je aangestoken wordt door de ondernemende sfeer van anderen. De verschillende kantoorruimte zijn geschikt voor ondernemers die in teamverband met elkaar willen werken. Onze kantoorruimte is volledig gemeubileerd en naar wens in te richten. Daarbij kan je gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten, flexruimtes en het werkcafé.

 

De locaties

Op dit moment bestaat het Grytte netwerk uit twee locaties, allebei met hun eigen charmes en eigenschappen. Kom gerust op beide locaties kijken om te zien welke het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Onze eerste locatie bevindt zich in de stad Utrecht, aan de maliebaan net buiten het centrum waardoor de ligging optimaal is. De locatie ligt vlak bij de A28 en op 15 min van Utrecht Centraal Station. Bij Grytte Maliebaan45 is drukte snel gevonden, maar ook voor rust hoef je niet ver te zoeken.  Je loopt zo het Wilhelmina park of het Lepelenburg in. 

Onze tweede locatie is omringd door natuur en is gelegen in Driebergen. Grytte Bloemenheuvel ligt centraal en is makkelijk door zowel het openbaar vervoer als met de auto te bereiken. Daarbij hebben wij gratis parkeergelegenheid op het landgoed. Het station Driebergen - Zeist Centraal Station is op 7 minuten lopen.

Prijzen vanaf €1050,- exclusief BTW en per maand. De kantoorruimte is inclusief:

  • Onbeperkt gebruik koffie en thee
  • Snel internet
  • Gebruik van de printer
  • Korting op vergaderruimte
  • Schoonmaak 5 dagen in de week
  • Host die je gasten welkom heet
  • Toegang tot community & kennis sessies
kantoor, kantoorruimte, bedrijfspand, bedrijfsruimte

Graag ontvang ik meer informatie over de mogelijkheden