Kantoor in huiselijke sfeer 

Je kantoor in een karakteristiek pand. Met eigen ruimte in een omgeving waar je aangestoken wordt door de ondernemende sfeer van anderen. De kantoorruimtes zijn geschikt voor ondernemers die in teamverband met elkaar willen werken. De ruimtes zijn volledig gemeubileerd en naar wens in te richten. Daarbij kan je gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten, flexruimtes en het werkcafé.

 

De locaties

Op dit moment bestaat onze Grytte familie uit drie locaties, allemaal met hun eigen charmes en eigenschappen. Onze 'moeder' locatie bevindt zich in de stad Utrecht, net buiten het centrum waardoor de ligging optimaal is. Bij Grytte Maliebaan45 is drukte snel gevonden, maar ook voor rust hoef je niet ver te zoeken.  

Onze tweede locatie is omringd door natuur en is gelegen in Driebergen. Grytte Bloemenheuvel ligt centraal en is makkelijk door zowel het openbaar vervoer als met de auto te bereiken.

Onze jongste locatie is gelegen in Amsterdam-Noord. Een locatie die je onder andere met het pontje kan bereiken; Grytte Ponthaven.

Op dit moment hebben we 1 kantoorruimte voor 8 personen leeg staan in Amsterdam-Noord. Kom gerust eens langs om te kijken.

Lees hier ons protocol Veilige Werkplek. 

Prijzen vanaf €1050,- p/m. Inclusief schoonmaak en:

kantoor, kantoorruimte, bedrijfspand, bedrijfsruimte

Neem contact met mij op over de mogelijkheden