Grytte Maliebaan45

Flexplek Utrecht

Flexplek

coachruimte Utrecht

Coachruimte

vergaderruimte Utrecht

Vergaderruimte

Ons netwerk met coworkinglocaties is begonnen bij Grytte Maliebaan45. Een prachtig herenhuis dat de laatste 30 jaar als kantoorpand wordt gebruikt. Het is huiselijk en warm ingericht, met de zakelijke professionaliteit die je nodig hebt om je klanten te ontvangen.  

Op onze locatie hebben wij vergaderruimtes tot maximaal 20 personen beschikbaar en vind je mogelijkheden voor een rustige werkplek of fijne coachruimte. Elke ruimte heeft zijn eigen inrichting met daarmee zijn eigen sfeer, geschikt voor vergaderingen, coachings, workshops, trainingen en brainstormsessies. Kies de ruimte die bij jou past of die het beste aansluit bij je bijeenkomst. 

Daarnaast werken wij samen met lokale cateraars om jouw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen.

Grytte Maliebaan Utrecht

Wij vinden het belangrijk dat je een thuisgevoel ervaart op onze locaties en dat het gehele pand tot je beschikking staat als kantoor. Je zal veel van onze members uit de community ontmoeten bij de espressomachine, de bar is het kloppend hart van onze locatie. We willen jou en je bedrijf graag beter leren kennen, om je te kunnen linken aan andere members, organisaties of partners die wellicht interessant voor je zijn. 

Het pand ligt aan de Maliebaan in Utrecht, een groenrijke laan aan de oostkant van de stad, dichtbij de snelwegen A12, A27 en A28. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid aan de Maliebaan en tevens zijn we goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Benieuwd of onze flexplek, coaching- of vergaderruimte wat voor je is? Bel of mail ons en we helpen je graag verder. Mocht je in de buurt zijn, loop gerust eens binnen. 

We hebben 2 kantoorruimtes beschikbaar.
1. Kantoorruimte voor 3 personen per direct
2. Kantoorruimte/Coachruimte voor 3 personen per 1 juli

Wij kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten!

Team

Image

Welkom, leuk dat je interesse hebt in onze locatie! Mijn naam is Lenneke Schellingerhout, locatiemanager en gastvrouw bij Grytte Maliebaan45. Als barista en thee sommelier hou ik van de verbinding die dit werk geeft en daarom pas ik de liefde voor koffie en thee dagelijks toe in mijn werk. Ik ben op veel vlakken betrokken bij de locatie, waarin ik graag persoonlijke aandacht geef en gastvrijheid en zorgvuldigheid toepas. Heb je vragen? Ik help je graag!

Contact
Maliebaan 45
3581 CD Utrecht
[email protected]
030-239 4049

 

Bereikbaarheid

Grytte Maliebaan45 is goed te bereiken met de auto. Op de gehele Maliebaan kan je gebruik maken van de betaalde parkeergelegenheid. 

Openbaar vervoer:

Let op! In verband met werkzaamheden is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer tijdelijk anders:

Vanaf station Utrecht Centraal neem je bijvoorbeeld bus 50 richting Driebergen-Zeist. Stap uit bij de halte ‘Stadschouwburg’. Loop de Nachtegaalstraat af tot het kruispunt met de Maliebaan. Steek de Maliebaan over, Na de kruising vlak voor de Burgemeester Reigerstraat ga je naar rechts. Na een kleine 100 meter bevindt Maliebaan45 zich op nummer 45.