Ruimte Driebergen

Als je op zoek bent naar een vergaderruimte in de omgeving Utrecht, dan is Grytte Bloemenheuvel een geschikte plek. Aan de A12 gelegen en goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht, Houten, Arnhem en Hilversum, met eigen parkeergelegenheid. 

Inspirerende vergaderruimte geschikt voor een maximaal aantal van 30 personen.

Prijzen vanaf €50,- per uur. 

Vraag direct jouw ruimte aan via het formulier of 0343-751 990

trainingsruimte Driebergen
vergaderen driebergen

De ruimtes

Elke ruimte heeft zijn eigen sfeer en inrichting, omdat wij geloven dat een ruimte moet passen bij de bijeenkomst die je hebt. Het aantal personen onder de foto's zijn de maximale aantallen voor elke ruimte.

Heb je een voorkeur voor een vergaderruimte? Geef dit gerust aan ons door. Je bent van harte welkom voor een rondleiding om zo de sfeer te ervaren. 

coachruimte Driebergen

Coachkamer
4 personen

Vergaderruimte Zeist

Knuttel
Vergaderruimte
6 personen

vergaderen utrechtse heuvelrug

Melville
Vergaderruimte
6 personen

vergaderruimte Driebergen

van Notten
Vergaderruimte
8 personen

Groepsruimte Zeist

Cordes
Boardroom
12 personen

Trainingsruimte Driebergen

Serre
Training en workshopruimte
30 personen

Ons aanbod

De vergaderlocatie ligt aan de rand van Driebergen en Zeist. in een bosrijke omgeving met inspirerende vergaderruimtes, elk met een eigen formaat. De kleinste ruimte is geschikt voor 1-op-1 gesprekken. Ideaal voor coachgesprekken. De vergaderkamers zijn geschikt voor vergaderingen tot en met 12 personen. De laatste training- en workshopruimte is de Serre, een lichte grote groepsruimte voor bijeenkomsten tot en met 30 personen. 

Wij werken met een all-inclusive concept. Dit betekent dat het gebruik van koffie, thee en frisdranken is onbeperkt. Daarnaast kan je vrij gebruik maken van presentatiemiddelen en de WiFi. 

Catering
Voor alle catering werken wij graag samen met onze lokale partners.  Biologisch, volledig vegetarisch, lunches, borrels of diners. Zij kunnen vrijwel alles maken wat je voor je bijeenkomst wenst. Voor de lunch kun je kiezen uit onze standaard broodjes lunch, of het uit te breiden met salades en/of soep. Denk je aan een lekkere ochtend of middag snack, dit is geen enkel probleem. En met dieetwensen houden we uiteraard rekening. 

De prijzen
Coachruimte €29,50
Vergaderruimte €50,-
Groepsruimte €156,-

  

Bovenstaande bedragen zijn per uur en exclusief btw.
Je krijgt korting op de uur prijs bij een dagdeel- of dag boeking.