Gastheer/vrouw gezocht

Word jij onze nieuwe host op onze coworkspace in Driebergen?

6 april 2023

Grytte is de boutique coworkspace van Nederland. Bij ons kunnen ondernemers op flexibele en vastere basis werken. En daarbij zijn we een vergaderlocatie voor iedereen die dat nodig heeft.  Onze onderneming bestaat momenteel uit twee locaties. Wij staan bekend om onze huiselijke sfeer, persoonlijke benadering en mooie locaties. Voor Grytte Bloemenheuvel, in Driebergen, zijn we nu op zoek naar een gastheer of -vrouw. 

Wie zijn wij als organisatie?
Het team van Grytte is een klein team. Op onze beide locaties, in Driebergen en in Utrecht, is er een gastheer of -vrouw én een manager die het overkoepelende operationele geheel aanstuurt. Deze manager draait ook mee in de operatie, als dat nodig is. Vier betrokken ondernemers dragen ook hun steentje bij op allerlei werkgebieden. Wij vinden zelfstandig werken, initiatief nemen en een flexibele opstelling belangrijk. Evenals plezier hebben met elkaar, jouw talenten ontwikkelen en deze inzetten om jouw persoonlijke touch aan onze locaties te geven. 

Hoe ziet jouw dag of week eruit?
Jij draagt er zorg voor dat onze locatie een warme en fijne plek is om te werken. Het is jouw taak om voldoende dranken, versnaperingen en snacks beschikbaar te hebben. Als een echte barista leren wij je omgaan met onze originele Italiaanse espresso machine. Vervolgens help jij anderen deze machine te bedienen. Je houdt overzicht over de boekingen van de dag en je zorgt ervoor dat de ruimtes gereed zijn voor gebruik. Jij ontvangt onze members, die wij bewoners noemen, je beantwoordt hun vragen, geeft rondleidingen aan bezoekers, brengt sfeer en legt verbindingen tussen mensen. Je onderhoudt contact met onze leveranciers, beheert de voorraad en houdt ons member management systeem up to date, zodat de facturatie soepel kan verlopen. 

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent woonachtig in Driebergen of omgeving;
 • Je houdt ervan om nieuwe contacten op te bouwen en te netwerken;
 • Je wordt er blij van om het mensen naar de zin te maken;
 • Je bent flexibel;
 • Werkuren zullen tussen de 18 en 24 uur per week zijn. 
 • Bij voorkeur kunnen starten half mei
 • Horeca-ervaring is een pré, maar geen must. 

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een passend salaris
 • Een team waarin je kan groeien en jouw talenten kunt ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om jouw talenten te laten groeien in de locatie. 
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid.

 

Kortom: een werkplek waar je in ondernemende zin kunt presteren en floreren. 

Hoe verloopt het sollicitatieproces?
Je kunt jouw cv en motivatiebrief tot en met 19 april naar ons opsturen. Je ontvangt in eerste instantie een ontvangstbevestiging. Op 20 april zal je horen of je uitgenodigd bent voor een gesprek. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Samantha van Londen: [email protected]. Voor vragen of opmerkingen bel je naar 06 – 29 181 167.

Ben jij de kracht die onze onderneming komt versterken op de mooiste plek in Driebergen? We ontmoeten je graag!