Gastvrouw flexibele basis

Word jij de gastheer of -vrouw op onze coworkspace?

Grytte is de boutique coworkspace van Nederland. Bij ons kunnen ondernemers elkaar ontmoeten en buitenshuis thuiswerken. Onze onderneming bestaat momenteel uit twee locaties en we zijn groeiende. Wij staan bekend om onze huiselijke sfeer, persoonlijke benadering, creatieve omgeving en mooie locaties. Grytte heeft twee locaties, in Utrecht en Driebergen. Wij zoeken mensen die bij ons op oproepbasis willen komen werken.  

Wie zijn wij als organisatie?
Het Grytte team is klein en persoonlijk. Elke locatie heeft een gastheer of -vrouw en er is een manager die het overkoepelende operationele geheel aanstuurt. Deze manager draait ook mee in de operatie als dat nodig is. Vier betrokken ondernemers dragen ook hun steentje bij op allerlei werkgebieden. Wij vinden zelfstandig werken, initiatief nemen en een flexibele opstelling belangrijk. Evenals plezier hebben met elkaar, je talenten verder ontwikkelen en deze inzetten om jouw persoonlijke touch aan onze locaties te geven. 

Hoe ziet jouw werk eruit?
Jij draagt er zorg voor dat onze locatie een warme en fijne plek is om te werken. Het is jouw taak om voldoende dranken, versnaperingen en snacks beschikbaar te hebben. Als een echte barista leren wij je omgaan met onze originele Italiaanse espresso machine waarna je vervolgens anderen helpt deze machine te bedienen. Je houdt overzicht over de boekingen van de dag en je zorgt ervoor dat de ruimtes gereed en netjes zijn voor gebruik. Jij ontvangt onze members, die wij bewoners noemen, beantwoordt hun vragen als je kunt of schakelt de locatiemanager in als dit nodig is. Je brengt sfeer en zorgt dat het onze bewoners en gasten het aan niets ontbreekt. Ook beheer je samen met de locatiemanager de voorraad.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent woonachtig in Utrecht, Driebergen of omgeving;
  • Je wordt er blij van om het mensen naar hun zin te maken;
  • Je bent flexibel inzetbaar, meeste van de werkuren zullen op werkdagen zijn tussen 08.00 en 17.30. 
  • Mogelijk kun je al werken met een Italiaanse espresso machine. Zo niet, dan leren we jou hoe je als echte barista koffie kunt zetten voor onze bezoekers en bewoners.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een passend salaris
  • Een team waarin je kan groeien en jouw talenten kunt ontwikkelen;
  • Mogelijkheid om door te groeien in de organisatie.
  • Reiskosten vergoeding
  • nul uren contract
  • Kan in loondienst maar staan ook open voor ZZP.

Kortom: een werkplek waar je in ondernemende zin kunt presteren en floreren. 

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Je kunt jouw cv en motivatiebrief tot 30 mei 2022 naar ons opsturen. Op basis van je cv en motivatiebrief hoor je of je uitgenodigd wordt.
Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Samantha van Londen: [email protected] Voor vragen of opmerkingen bel je naar 030 – 239 40 49

Ben jij de kracht die onze onderneming komt versterken? We ontmoeten je graag!