werkplek, kantoor, bedrijfsruimte Driebergen, kantoor Driebergen, flexplek, flexplek Driebergen, werkplek Driebergen, Bloemenheuvel, landgoed Bloemenheuvel, vergaderen, coachruimte Driebergen

Word jij assistent locatiemanager op onze locatie in Utrecht?

Grytte is de boutique coworkspace van Nederland. Bij ons kunnen ondernemers elkaar ontmoeten en ‘buitenshuis thuiswerken’. Onze onderneming bestaat momenteel uit drie locaties en we zijn groeiende. Wij staan bekend om onze huiselijke sfeer, persoonlijke benadering en mooie locaties. Grytte Maliebaan45 in Utrecht-Oost is onze eerste locatie en vraagt nu om een gastheer of -vrouw die het gezicht wordt van de community.

Wie zijn wij als organisatie?
Het Grytte team is een klein, persoonlijk team. Elke locatie heeft één gastheer of -vrouw en er is een manager die het overkoepelende operationele geheel aanstuurt. Deze manager draait mee in de operatie, waar nodig. Vier betrokken ondernemers dragen ook hun steentje bij op alle werkgebieden. Wij vinden zelfstandig werken, initiatief nemen en een flexibele instelling belangrijk. Evenals plezier hebben met elkaar, jouw talenten ontwikkelen en deze inzetten om jouw persoonlijke touch aan onze locaties te benadrukken.

Hoe ziet jouw dag of week eruit?

Jij draagt er zorg voor dat onze locatie een warme en fijne plek is om te werken. Als een echte barista leren wij je omgaan met onze espresso machine. Vervolgens help jij anderen deze machine te bedienen. Het is jouw taak om voldoende dranken en snacks beschikbaar te hebben. Je houdt overzicht over de boekingen van de dag en je zorgt ervoor dat de ruimtes gereed zijn voor gebruik. Jij ontvangt onze members, die wij bewoners noemen, je beantwoordt hun vragen, geeft rondleidingen aan bezoekers, brengt sfeer en legt verbindingen tussen mensen. Je onderhoudt contact met onze leveranciers, beheert de voorraad en houdt ons ‘member management systeem’ up to date, zodat de facturatie soepel kan verlopen. Via social media kanalen houdt je al onze members en gasten op de hoogte van wat er speelt op de locatie.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent woonachtig in Utrecht of omgeving;
  • Je houdt ervan om nieuwe contacten op te bouwen en te netwerken;
  • Je wordt er blij van om het mensen naar de zin te maken;
  • Je bent flexibel;
  • Je werkt 36 uur, van 08.00 tot 17.30 uur. Maandag tot en met vrijdag, met een vrije dag in overleg

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een passend salaris
  • Een team waarin je kan groeien en jouw talenten kunt ontwikkelen;
  • De mogelijkheid om jouw stempel te drukken op Grytte Maliebaan45;
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid.

Kortom: een werkplek waar je in ondernemende zin kunt presteren en floreren.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?
Je kunt jouw cv en motivatiebrief tot en met 15 september 2021 naar ons opsturen. Je ontvangt in eerste instantie een ontvangstbevestiging. Na 15 september hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Lenneke Schellingerhout, [email protected].

Ben jij de kracht die onze onderneming komt versterken op de mooiste plek in Utrecht? We ontmoeten je graag!