vergaderen driebergen

Wat een prachtige locatie hebben jullie!

4 april 2023

“Wat een prachtige locatie hebben jullie!” Het eerste wat we horen als we onze gasten verwelkomen op het landgoed in Driebergen. Een van onze kernwaarden is schoonheid en we vinden het belangrijk dat na te leven in elke mogelijke vorm. Met deze uitspraken van onze lieftallige gasten zijn wij dan ook enorm blij. Het bevestigt waar we elke dag naar streven. 

Wij zijn eens wezen doorvragen, want we wilden natuurlijk wel weten waarom zij zich zo verwonderen over onze locatie. Wij hebben de meest voorkomende meningen op een rijtje gezet: 

“Veel groen met een prachtig buitenerf”
Wie het landgoed betreedt wordt meegenomen door de fris en fruitigheid van al het groen wat zich eromheen bevindt. Je hebt zicht op een grote tuin en kijkt uit over een driving range waar zo nu en dan een golfballetje wordt afgeslagen. Met een beetje geluk worden we begroet door de wilde en mysterieuze reeën die zich sporadisch in het veld laten zien. 

In de lente staan de rododendrons weer volop in bloei en in de zomer springen de sproeiers weer aan. Met lachende zonnestralen en een aangenaam temperatuurtje lunchen we graag buiten. 

Als het herfst wordt genieten we van de rijke kleuren van de dansende boombladeren, en in de vroege uurtjes zweeft er een doek van nevel en ochtenddauw boven het gazon. Een prachtige aanblik! ‘s Winters hopen we altijd weer op dat laagje sneeuw wat, als het er eenmaal ligt, aanvoelt alsof we zijn beland in een sprookjesachtige Winter Wonderland. 

“Mooie inrichting”
Je omgeving is belangrijker dan we misschien denken. Een algehele aankleding die er spik en span uitziet bevordert onze gemoedstand en zorgt voor meer productiviteit. Het uit zich in het interieur, de kleursamenstellingen en de decoratie waar wij graag goed over nadenken. Veel tinten en objecten komen zodanig terug in het pand dat het één geheel vormt. Toch is geen enkele ruimte hetzelfde en draagt het zijn eigen unieke stijl. 

“Bijzondere kunst aan de muur”
Van kunst uit Zuid-Afrika tot aan de serene doeken met elementen uit de natuur, zoals bloemen, veren en planten; het hangt en staat er gezellig bij. Veel gasten vragen waar het vandaan komt, omdat ze de wens hebben zoiets zelf in huis te halen. De meeste kunst komt uit onze directe netwerk. Zo krijgen zij een welverdiende podium en genieten wij op onze beurt weer van hun mooie handwerk. 

“Goede koffie van de barista”
Elke dag malen onze koffiemolens op volle toeren en wordt er verse koffie getapt uit onze Italiaanse espressomachine. Daar blijft het niet bij. De barista’s schuimen ook graag de melk voor je op en ‘tekenen’ leuke figuurtjes in je cappuccino. De ene keer een tulpje, de andere keer een rosetta en soms weer iets abstracts. Er wordt veel liefde in gestopt, en dat proef je al bij de eerste slok. 

Hierover ontvangen we de meeste complimentjes. Van onze gasten moeten we het hebben! 

Praktisch en makkelijk te bereiken
Uiteraard vinden we het ook een must dat iedereen van alle gemakken is voorzien. We hebben een aantal praktische zaken op een rijtje gezet:

  • Het station is op ongeveer 10 minuten loopafstand.
  • We zitten op de Utrechtse Heuvelrug in het midden van het land en grenzend aan de snelweg.
  • Boek je een ruimte bij ons? Koffie, thee en fris is bij de prijs inbegrepen.
  • Faciliteiten zoals een tv scherm, flipovers, een beamer en allerlei verschillende soorten kabels zijn direct beschikbaar voor gebruik.
  • Het is mogelijk om in de avonduren onze ruimtes te boeken.
  • Onze lokale cateraars verzorgen o.a. luxe broodjes, salades, soep en nog veel meer lekkers.
  • Elke werkdag is er een gastvrouw aanwezig om alles tot in de puntjes te ver- en ontzorgen. 

En als dat nog niet genoeg was, delen we hieronder graag de extra waarde voor een bijzondere work experience. 

Bos nabij gelegen
Voor een fijne wandeling in het bos hoef je je niet ver te vervoeren. Loop het erf af, over het wildrooster naar rechts en voor je het weet sta je al in het mooie groen. We raden je ten zeerste aan om, tussen de misschien wel intensieve vergaderingen door, even te ontprikkelen in de kalmte van de natuur. Je komt er van alles tegen, zoals roodborstjes, spechten, pimpelmeesjes en allerlei paddestoelen, wilgen en notenbomen. 

Geschiedenis
Het pand ademt geschiedenis! Onze vergaderruimtes dragen de namen van de families die hier in het verleden hebben gewoond: Cordes van wie dit ooit een burgemeestershuis was, Knuttel, Melville en de laatste wonende familie van Notten. De buitenplaats heet tot op heden nog Bloemenheuvel, bedacht door de heer Knuttel. Ondanks de renovatie ontdek je nog veel karakteristieke elementen en details uit de oude tijd. 

Persoonlijke aandacht
Loop je bij ons binnen, dan word je vriendelijk onthaald door een van onze gastvrouwen. Ze schenkt met veel plezier wat koffie of thee voor je in en wijst je de weg. Maar daar blijft het niet bij. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou, de persoon achter het bedrijf. Wie ben je? Wat doe je in het dagelijks leven, waar houd je van en wat vind je belangrijk? We vinden het leuk om naar jouw verhalen te luisteren en met je in gesprek te gaan, terwijl niets daartoe dwingt. 

Huiselijke sfeer
Ook al sta je met je voeten op een zakelijke locatie, bij ons kom je werkelijk ‘thuis’. Zo zorgen onze planten en brandende kaarsjes voor een gezellige sfeer, maar ook het warme bad van ondernemers waar je in terechtkomt draagt hier sterk aan bij. De vaste gezichten die hier regelmatig rondlopen worden door ons immers ‘bewoners’ genoemd. 

We kunnen je natuurlijk van alles wijsmaken, maar het beste is om het zelf eens te komen ervaren. Ben je momenteel op zoek naar een inspirerende plek om te vergaderen? Onze locatie wacht op je! 

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We horen graag wat we voor je zouden kunnen betekenen.