Vacature: Gastheer/vrouw bij Grytte Maliebaan45, Utrecht

13 februari 2024

Word jij de gastheer of -vrouw op onze coworkspace in Utrecht-Oost?

Grytte is de boutique coworkspace van Nederland. Bij ons kunnen ondernemers elkaar ontmoeten en buitenshuis thuiswerken. Onze onderneming bestaat momenteel uit twee locaties en we zijn groeiende. Wij staan bekend om onze huiselijke sfeer, persoonlijke benadering en mooie locaties. Grytte Maliebaan45, in Utrecht oost is onze eerste locatie en vraagt nu om een gastheer of -vrouw die het gezicht wordt van de community. 

Wie zijn wij als organisatie?
Het team van Grytte is een klein team. Elke locatie heeft één gastheer of -vrouw en er is een manager die het overkoepelende operationele geheel aanstuurt. Deze manager draait ook mee in de operatie, als dat nodig is. Vier betrokken ondernemers dragen ook hun steentje bij op allerlei werkgebieden. Wij vinden zelfstandig werken, initiatief nemen en een flexibele opstelling belangrijk. Evenals plezier hebben met elkaar, jouw talenten ontwikkelen en deze inzetten om jouw persoonlijke touch aan onze locaties te geven. 

Hoe ziet jouw dag of week eruit?
Jij draagt er zorg voor dat onze locatie een warme en fijne plek is om te werken. Het is jouw taak om voldoende dranken, versnaperingen en snacks beschikbaar te hebben. Als een echte barista leren wij je omgaan met onze originele Italiaanse espresso machine. Vervolgens help jij anderen deze machine te bedienen. Je houdt overzicht over de boekingen van de dag en je zorgt ervoor dat de ruimtes gereed zijn voor gebruik. Jij ontvangt onze members, die wij bewoners noemen, je beantwoordt hun vragen, geeft rondleidingen aan bezoekers, brengt sfeer en legt verbindingen tussen mensen. Je ondersteunt de locatiemanager waar nodig. Dit kunnen kleine administratieve taken zijn tot aan hands-on werk in het pand. 

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent woonachtig in Utrecht of omgeving;
 • Je houdt ervan om nieuwe contacten op te bouwen en te netwerken;
 • Je wordt er blij van om het mensen naar de zin te maken;
 • Je bent flexibel;
 • Je werkt 27 uur, op woensdag en vrijdag en 1 dag flexibel, van 08.00 tot 17.30 uur.
 • Bij voorkeur starten op 18 maart

 

Wat kan je van ons verwachten?

 • Salaris van €1700,- bruto per maand 
 • Vakantiegeld van 8%
 • Ontwikkelbudget
 • Een team waarin je kan groeien en jouw talenten kunt ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om jouw stempel te drukken op Grytte Maliebaan45;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid.

 

Kortom: een werkplek waar je in ondernemende zin kunt presteren en floreren. 

Hoe verloopt het sollicitatieproces?
Je kunt jouw cv en motivatiebrief tot en met 25 februari naar ons opsturen. Je ontvangt in eerste instantie een ontvangstbevestiging. En op 26 februari hoor je van ons of je uitgenodigd bent voor een 1e gesprek. 

De eerste gesprekken vinden plaats op 27 februari online. 

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Samantha van Londen: [email protected]. Voor vragen of opmerkingen bel je naar 06 – 29 181 167.

 

Ben jij de kracht die onze onderneming komt versterken op de mooiste plek in Utrecht? We ontmoeten je graag!