Werkplek Maliebaan45

Tijdelijke gastheer of vrouw functie in Driebergen

10 juli 2023

Word jij de gastheer of -vrouw op onze coworkspace in Driebergen?

Grytte is de boutique coworkspace van Nederland. Bij ons kunnen ondernemers elkaar ontmoeten en buitenshuis thuiswerken. Onze onderneming bestaat momenteel uit twee locaties en we zijn groeiende. Wij staan bekend om onze huiselijke sfeer, persoonlijke benadering en mooie locaties. Grytte heeft twee locaties, in Utrecht en Driebergen en deze laatste vraagt nu om een gastheer of -vrouw die de locatiemanager daar ondersteunt. 

Het gaat om een tijdelijke functie, overname van een zwangerschapverlof,  van september tot en met februari

Wie zijn wij als organisatie?
Het Grytte team is klein en persoonlijk. Elke locatie heeft een gastheer of -vrouw en er is een manager die het overkoepelende operationele geheel aanstuurt. Deze manager draait ook mee in de operatie als dat nodig is. Vier betrokken ondernemers dragen ook hun steentje bij op allerlei werkgebieden. Wij vinden zelfstandig werken, initiatief nemen en een flexibele opstelling belangrijk. Evenals plezier hebben met elkaar, je talenten verder ontwikkelen en deze inzetten om jouw persoonlijke touch aan onze locaties te geven. 

Hoe ziet jouw dag of week eruit?
Jij draagt er zorg voor dat onze locatie een warme en fijne plek is om te werken. Het is jouw taak om dagelijks voldoende dranken, versnaperingen en snacks beschikbaar te hebben. Als een echte barista leren wij je omgaan met onze originele Italiaanse espresso machine waarna je vervolgens anderen helpt deze machine te bedienen. Je houdt overzicht over de boekingen van de dag en je zorgt ervoor dat de ruimtes gereed en netjes zijn voor gebruik. Jij ontvangt onze members, die wij bewoners noemen, beantwoordt hun vragen als je kunt of schakelt de locatiemanager in als dit nodig is. Je brengt sfeer en zorgt dat het onze bewoners en gasten aan niks ontbreekt. Ook beheer je samen met de locatiemanager de voorraad.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent woonachtig in Driebergen of omgeving;
  • Je wordt er blij van om het mensen naar de zin te maken;
  • Je bent flexibel;
  • Je werkt 9 uur, het wordt een vaste dag: woensdag of vrijdag. 
  • Bij voorkeur kunnen starten vanaf begin september;
  • Mogelijk kun je al werken met een Italiaanse espresso machine. Zo niet, dan leren we jou hoe je als echte barista koffie kunt zetten voor onze bezoekers en bewoners.

 

Wat kan je van ons verwachten?

  • Je salaris is €1900 bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een team waarin je kan groeien en jouw talenten kunt ontwikkelen;
  • Eventueel mogelijkheid om de uren uit te breiden. 
  • De mogelijkheid om jouw stempel te drukken op onze Grytte locaties.

 

Kortom: een werkplek waar je in ondernemende zin kunt presteren en floreren. 

Hoe verloopt het sollicitatieproces?
Je kunt jouw cv en motivatiebrief tot 4 augustus  naar ons opsturen. Je ontvangt in eerste instantie een ontvangstbevestiging. En op 7 augustus hoor je van ons of je uitgenodigd bent voor een eerste gesprek. 

De eerste ronde gesprekken zal zijn op donderdag 10  augustus in Driebergen

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Lenneke Schellingerhout en Samantha van Londen: [email protected] . Voor vragen of opmerkingen bel je naar 030 – 239 40 49

Ben jij de kracht die onze onderneming komt versterken op de mooiste plek in Driebergen? We ontmoeten je graag!