Off The Grytte top 40

Off The Grytte Top 40: Welke muziek versterkt jouw gevoel van productiviteit?

30 juni 2022

Schoonheid is een van de kernwaarden van Grytte. Wij zien de schoonheid terugkomen in het bereiden van de perfecte cappuccino voor jou aan onze Italiaanse bar. Wij zien schoonheid terugkomen in onze panden en de inrichting daarvan. Onze wisselende kunst tentoonstellingen geven onze werkplekken een artistieke touch, om de creativiteit te bevorderen. Oók muziek draagt bij aan de schoonheid van onze Grytte locaties en aan jouw gevoel van productiviteit.

Stilte
Uit onderzoek blijkt dat stilte de beste manier is om gefocust te werken. Om stil te werken boek je bij ons als bewoner met korting een eigen ruimte in Driebergen of Utrecht. Een andere manier is om in een van onze stilte coupés plaats te nemen.

Spotify
Om gefocust te werken is een regelmatige pauze echter ook belangrijk. Je verlaat je werkruimte om naar de bar te gaan om een verfrissend glas water of een verfijnde espresso te drinken. Aan de bar ontmoet je medebewoners of bezoekers en wordt jouw gevoel van productiviteit versterkt door de fijne muziek die door de speakers klinkt. Ella, Lenneke, Sharon en Shantay hebben het kiezen van de juiste Spotify afspeellijst inmiddels tot kunst verheven. Komt er een liedje voorbij dat je aanspreekt? Je Shazaamt het en voegt het meteen toe aan jouw eigen afspeellijst.

Community
Omdat muziek zo’n belangrijke rol vervult in onze locaties, brengen we elk voorjaar de Off The Grytte Top 40. DJ’s Derk van der Pol en Pieterjan van Wijngaarden presenteren in gesprek met gast-DJ’s, bewoners en bezoekers van Grytte de veertig favoriete platen van de Grytte community.

Show
Tijdens de Off The Grytte Top 40 2022 waren Josianne Savonije en Marieke Post gast-DJ’s en spraken Derk en Pieterjan met Nieske Lith, Lodewijk Westerling, Frans Kloosterman, Krijn Jansen, Willemieke Wolters, Tilly Haenraets, Shantay Stern, Ella Kroesen en Samantha van Londen. Je beluistert hier de gehele show terug.

Boost
En o ja, vergeet niet nét voordat je weer met jouw werk verder gaat deze top 40 even te pauzeren. Want uit onderzoek blijkt ook dat dit jouw hersens precies die boost geeft die nodig is om weer gefocust en productief verder te gaan.