Off the Grytte

Off the Grytte Top 40 live te beluisteren op 2 juni 2020

Podcasters Derk van der Pol en Pieterjan van Wijngaarden draaien de favoriete muziek van bewoners en bezoekers van Grytte op 2 juni 2020, tussen 9 en 13 uur. Live vanuit GrytteBloemenheuvel. Te beluisteren via www.grytte.nl.

De coronacrisis heeft van ons allemaal veel gevraagd als het gaat om thuiswerken. We zijn wekenlang aan huis gekluisterd geweest en hebben zorg voor kinderen of andere dingen moeten combineren met werken op afstand. De locaties van Grytte zijn altijd open geweest voor wie de thuissituatie even wilde ontsnappen. We bieden, ook op dit moment, een veilig alternatief voor thuiswerken: buitenshuis werken met het gevoel van thuis. Flexplekken, kantoorruimte en vergaderruimte die nu veel gebruik worden om online trainingen te verzorgen.

Op 2 juni gaat een volgende fase in van de zogenaamde intelligente lock-down. Horecagelegenheden gaan weer open. Het advies is nog altijd om zoveel mogelijk thuis te werken. Tegelijkertijd zien wij de behoefte toenemen om soms in kleine groepen bij elkaar te komen om te vergaderen of gewoon zelfstandig geconcentreerd even op een andere plek te werken.

Tijdens de coronacrisis hebben Derk van der Pol en Pieterjan van Wijngaarden een aantal edities gemaakt van de podcast Off the Grytte, met favoriete muziek van bewoners en bezoekers van onze locaties. Deze podcasts zijn verrassend goed beluisterd. Blijkbaar was het een fijne manier om in contact te blijven op afstand.

Om te vieren dat we elkaar, binnen de gestelde regels, weer vaker kunnen ontmoeten, draaien Derk en Pieterjan, samen met hun collega podcasters Annemarie Bleeker, Marijke Boessenkool en Arjan de Hoog, de favoriete muziek van de bezoekers en bewoners van GrytteBloemheuvel en GrytteMaliebaan45.

Stel je met ons de lijst samen? Laat weten welke favoriete muziek jij graag wilt horen via: http://www.poll-maker.com/QWFAQP8V

En luister mee op 2 juni naar de Off the Grytte Top 40, editie 2020, via www.grytte.nl