podcast Off the Grytte

Off The Grytte #12

Op bezoek bij Tutti a Tavola en ideeën voor een nieuw podcast seizoen

De twaalfde editie van Off the Grytte staat in het teken van eten. Derk en Pieterjan bespreken de toekomst van Off the Grytte vanaf een bijzondere locatie, tijdens de lunch. Ze maakten een geluidsopname van het gesprek en bespreken dat in deze podcast. Tevens bezoeken zij een van de bekende leveranciers van Grytte Maliebaan45, Tutti a Tavola.

Plezier en druk
Ander het plezier en de druk waarmee podcasts maken gepaard gaan komen aan de orde in het gesprek tussen Derk en Pieterjan.
Derk: “Ik was het gesprek aan het terugluisteren en als ik dat terughoor dan hoor ik het plezier waarmee we Off the Grytte maken. Ik stel me voor dat we over tien jaar terugblikken en dan tegen elkaar zeggen: Weet jij dat wij deze toffe podcast maakten? Het is een zelfde soort beleving als toen we samen naar de wedstrijd Feyenoord tegen Napoli gingen. Op het laatste moment.”
Pieterjan: “Ja, dat was ook echt korte termijn. Ik belde jou om zeven uur ’s avonds en om half negen zaten we in de Kuip. En jij moest nog uit Nijmegen komen. Dat is vergelijkbaar met de druk die zit achter podcasts maken. Wij zitten nu op te nemen. Het is 15.53 op vrijdag 3 juli. Ik heb tot een paar minuten geleden nog jingles ingeladen. En nu zitten we het te maken.”

Toekomst
Derk en Pieterjan gaan een nieuw seizoen van Off the Grytte in het teken stellen van remote working. In een stuk of zeven afleveringen gaan zij op onderzoek uit naar de toekomst van remote working. Ook de plek die locaties als die van Grytte daarin innemen komt aan bod. Het onderzoek wordt op verschillende manieren opgepakt. Zo gaan Derk en Pieterjan experimenteren met het ‘remote’ werken op verschillende locaties en brengen daarvan ervaringsverslag uit. Ook interviewen ze experts en onderzoekers op dit vlak om de laatste kennis en inzichten te delen.

Broodje Tutti
Ook brengen zij een bezoek aan Tutti a Tavola voor een interview met Nancy en Joram Nieuwland. Met welk broodje zouden Nancy en Joram Grytte Maliebaan45 vergelijken? “Dat is een moeilijke vraag”, aldus Nancy. “Wij hebben het broodje Tutti a Tavola. Dat is ons huisbroodje, met mozzarella, pesto en tomaat. Dat is ook de sfeer die jullie uitademen. Het huisgevoel; ons kent ons. Dat dragen jullie uit. Dat merk je aan de mensen die bij jullie komen. Maar ook aan jullie personeel.”

Kerstpakketten
Wil je meer weten over waarom Feyenoord zo belangrijk is voor Pieterjan, hoe Tutti a Tavola ontstaan is of wat Nancy en Joram met kerstpakketten gaan doen…

Beluister de aflevering op:

Soundcloud
Spotify
Apple Podcast