podcast opnemen Grytte

Hoe kan het ook anders. Annemarie interviewt Pieterjan en Derk

Zij doen dat met mede Kessels & Smit ondernemer Annemarie Bleeker, die voor de gelegenheid als co-host aanschuift. Annemarie laat de gelegenheid niet onbenut om Derk en Pieterjan ook eens een paar vragen te stellen… Bijvoorbeeld: “Hoe ziet dag nul, de eerste dag na de Coronacrisis, er voor jullie eigenlijk uit Derk en Pieterjan? Wat willen jullie eigenlijk met deze podcast?”

 

Derk: “Wat een vraag… Nu moet ik zelf met de billen bloot natuurlijk. Het eerste waaraan ik moet denken is dat ik de vibe van het live radio maken zo tof vond. We hebben tijdens Corona regelmatig op afstand shows gemaakt. Dat doen we nu ook. Maar als je met elkaar in de studio zit, dan voer je toch een andere druk. En zeker ook wanneer mensen live meeluisteren. Ik zou het tof vinden als we dat meer kunnen doen in de toekomst. En daarmee het bereik van onze show kunnen verbreden richting andere inspirerende communies.”

 

Pieterjan: “Met name het live radiomaken, daar wil ik wel meer mee doen. Bijvoorbeeld een kerstshow vanaf GrytteMaliebaan45. Dat lijkt me leuk. Met alle foute kerstmuziek van Wham en Mariah Carey. Ik zou ook wel meer willen doen met Mixlr. Dat is de app waarmee we de Off the Grytte Top 40 show uitzonden.”

Het levert een gevarieerde show op, met hoogtepunten uit interviews met Tilly Haenraets, Sharon Jacobs, Arne Gillert, Camile van Gestel en Bernd Damme.

Luister op:

Soundcloud
Spotify
Apple Podcast