Flexwerken Driebergen

Het aanbod dat blijft veranderen

4 maart 2022

In 2008 bedachten we ons concept en het daarbij behorende aanbod. We zijn begonnen met fysieke strippenkaarten. Voor elke dag of dagdeel werken of het huren van een ruimte kreeg je van ons een stempel op je strippenkaart. Al gauw kwamen we erachter dat er ook naar het aanbieden van vastere memberships veel vraag was. Het invoeren hiervan was prettig voor onze bewoners, maar ook voor ons; zo geeft het meer vastigheid en minder administratief werk.
En we blijven meebewegen met de tijd. Zo heeft het covid virus de vraag weer veranderd. Kleine teams willen graag samen op locatie werken één of twee dagen per week in plaats van de vastigheid te hebben van een groot en duur kantoor. Ook zijn er meer mensen die één (of meer) dag(en) per week op een andere locatie dicht bij huis willen werken. Dat het aanbod om de zoveel tijd verandert is juist goed als je het ons vraagt. Zo blijf je alert op wat er bij je klanten gebeurd en blijf je jezelf als onderneming ontwikkelen.

Daarom komt er vanaf nu een nieuw aanbod bij, namelijk het Eén-dag-per- week Membership. De laatste paar jaar werken we veel thuis en af en toe een dag het huis uit zijn is voor velen een grote uitkomst. Je kan bij ons altijd los een werkdag of ruimte boeken of hiervoor een strippenkaart gebruiken, maar als je weet dat je 1x per week een plek wilt hebben, dan is een vaster membership wel zo makkelijk en fijn. Voorheen was het werk vaak 50-50 verveeld bij de ondernemers tussen kantoor en klanten. Nu veel online gaat zien we vaak dat we 80 of soms wel 100% van de tijd thuis zitten. Verandering van je werkomgeving zorgt ervoor dat je productief blijft. Dat je hernieuwde energie ervaart en dat je geïnspireerd blijft.

Wat krijg je allemaal bij dit abonnement:

  • 1 dag in de week een flexplek op de locatie waar jij je abonnement hebt lopen
  • onbeperkt gebruik van koffie,thee en frisdranken
  • gebruik van de printer en het netwerk
  • 10% korting op vergaderruimte en credits
  • 10% korting op een flexplek op een andere locatie
  • toegang tot ons online reserveringssysteem waar je ook de gehele community vindt
  • toegang tot onze partner- en community events

Ben je benieuwd of onze plekken wat voor jou zijn? Kom gerust een dag proef werken! Ons team staat altijd klaar om je welkom te heten, je te leren kennen en je op wel te helpen zodat je de dag goed kan starten.