Gastvrouw flexibele basis

Drie redenen om naar kantoor te gaan

21 maart 2023

Waarom naar kantoor als je ook thuis kunt werken?

Tegenwoordig is dit hot en trending en niet meer uit ons werkbeeld te denken. Alhoewel het heerlijk is om niet door de ellenlange file heen te hoeven, bij het thuiswerken ontbreekt er toch een belangrijk element: een warme community.

Laten we de vraag daarom eens omdraaien: waarom thuiswerken als je ook naar kantoor kunt gaan?

Hieronder delen we 3 redenen waarom een community als ondernemer zo waardevol en onmisbaar is:

  1. Sparren en netwerken

In je eentje red je het best, maar om werkelijk voluit te kunnen presteren hebben we elkaar nodig. Je weet nooit wie je tegen het lijf loopt waarbij jullie voor elkaar zeer interessant zijn. Wie weet kun je iets betekenen voor een ander, en vice versa.

Het gebeurt geregeld dat ondernemers ‘diensten uitwisselen’. Noem eens een IT’er die een schrijver adviseert. Of een designer die langzaam maar zeker meer klussen binnenhaalt. Want ja, anderen binnen de community hebben er wellicht geen tijd of feeling voor. Niemand kan alles, iedereen heeft elkaar nodig.

  1. Levende steunpilaren

Successen zijn leuker om samen te vieren. En nog beter: met mede ondernemers die als geen ander weten hoe zalig het behalen hiervan is, want zij begrijpen je écht. Dit geldt ook voor de momenten waarop het net even wat minder gaat. Adviezen en tips van co-workers zijn dan meer dan welkom.

Ze kunnen je de nodige inzichten geven om toekomstige uitdagingen te doorstaan. Zo helpt iedereen elkaar en hun business naar de next level te brengen.

  1. Inspiratie en focus

Geen afleidingen meer zoals wasjes draaien of de kat die per direct aandacht van je wil. Nee. Om je heen heb je de ijverige en ambitieuze ondernemers die het beste in je naar boven halen en je helpen aan deep work. De gesprekken die je tijdens het nippen van je koffie of het verorberen van je lunch met ze hebt, geven je inspiratie ten top.

Je werkplek hoeft niet saai en eentonig te zijn. Het is mogelijk om het als een fijne thuis te laten voelen, zelfs als je op kantoor bent. En dat mede door de gezellige mensen die er rondlopen.

Redenen genoeg om je aan te sluiten bij een fijne community. Hebben we je overtuigd? Kom dan bij ons buitenshuis thuiswerken en join the flow!

Je bent van harte welkom om eens een dag gratis te flexwerken op een van onze prachtige locaties. Wij zorgen voor een huiselijke sfeer zodat jij je aangenaam op je gemak voelt.

Tot snel!