Coachkamer Amsterdam Noord

Vergaderen? Op deze bruisende plek heb je een mooie ontmoeting, zonder gedoe.

 

Als je op één moment goed voor de dag wilt komen, dan is dat wel tijdens belangrijke besprekingen met (potentiële) klanten of opdrachtgevers. Je hebt waarschijnlijk zo je voorkeuren voor plekken om af te spreken: ergens op kantoor, thuis als de kinderen naar school zijn of ergens in een rustig café dichtbij een station. Maar heb je er weleens aan gedacht om jouw belangrijke besprekingen te organiseren bij Grytte Ponthaven? 

 

Hartelijke ontvangst

Grytte Ponthaven is de nieuwste locatie van Grytte, de coworkspace waar je buitenshuis kunt thuiswerken. Met de sfeer van thuis voel je je al snel eigenaar van deze plek. De professionele touch die de inrichting van onze ruimtes en ook de hartelijke ontvangst bieden, maken het tot een bijzonder aangename plek.

 

Twee begrippen

Professionaliteit én creativiteit, dat zijn de twee begrippen die een vergadering tot een succes maken. Met jouw professionaliteit overtuig je jouw gesprekspartner van jouw expertise. Je laat blijken dat zijn vragen of problemen in goede handen zijn. Dat jij daaraan tegemoet kunt komen.

 

Leuk idee

Creativiteit is nodig om een extra wending aan het gesprek te geven. Er gebeurt iets verrassends, doordat je iets op de flip-over tekent of een leuk idee oppert. Creativiteit ontstaat in bruisende omgevingen. Op plekken waar andere creatievelingen bij elkaar komen. Het talent tot creativiteit wordt gevoed door de context die uitnodigt tot creativiteit.

 

Creatieve vibe

Precies deze twee begrippen komen samen bij Grytte Ponthaven. In de creatieve vibe van Amsterdam Noord bouwt het team van Grytte met haar expertise over inspirerende werkplekken aan mooie ontmoetingen. Wil jij er deel van uitmaken? Boek nu jouw vergaderruimte of kom kosteloos een dag flexwerken. Neem contact op met Gerben Sarelse.