Vacature Host/Hostess

 

Grytte
Met Grytte maken we werkplekken voor ondernemers, waar zij kunnen innoveren en samenwerken. Sinds 2008 pionieren wij in het vormgeven van leer- werk- en ontmoetingsruimtes. Bij ons kun je zijn wie je bent en kan je werken aan wie je wilt worden. Dat geldt voor onze bewoners, onze bezoekers en ons personeel.

Met onze community en onze ruimtes bieden wij een ecologie van ideeën, waarin vernieuwing kan ontstaan, voor vakmensen die verschil willen maken. Op onze locaties ontstaat zakelijke innovatie door persoonlijke groei. Wij creëren samen met onze bewoners met aandacht een leer- en werkomgeving, die gekenmerkt wordt door huiselijkheid en schoonheid, waardoor bijzondere ontmoetingen plaatsvinden voor iedereen.

De rol van ‘host/hostess’ kent vijf categoriën met werkzaamheden.

Gastheer/vrouwschap
Je bent het eerste aanspreekpunt voor al onze bewoners en hun gasten. Je heet ze welkom, zet koffie, houdt het pand opgeruimd, netjes en laat het voelen als thuis.

Banqueting
Voor vergaderingen, meetings en trainingen zet je de ruimtes klaar, vul je gedurende dag koffie, thee e.d. aan indien nodig en zorg je ervoor dat de ruimte na de bijeenkomst klaar staat voor de volgende dag.

Licht administratief werk
Je houdt de voorraad bij, vult die aan in het pand en zorgt er voor dat er op tijd besteld wordt.

Aanspreekpunt
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze locatie en neem daarmee ook de telefoon op. Je beantwoord de telefonische en digitale vragen, stelt offertes op en verstuurt die naar de klant.

Social Media
Je bent de oren en ogen van het pand en de community. Je weet als de beste wat er gaande is en zorgt er voor dat er content aangeleverd wordt voor onze social media.

Competenties
Als Host bij Grytte dien je over de volgende competenties te beschikken en is er ruimte om deze competenties verder te ontwikkelen, waarbij er individuele invulling aan gegeven kan worden:

 

  • Eigenaarschap: Ontfermt zich over werkzaamheden en neemt daarbij de volle verantwoordelijkheid. Voelt zich verantwoordelijk voor het handelen van de organisatie. Handelt op basis van eigen inzichten en ideeën. Deelt de eigen tijd in en stelt de juiste prioriteiten in het werk.
  • Servicegerichtheid: Helpt en ondersteunt bewoners bij ad-hoc of (on)gewone vragen. Legt actief relaties tussen community members.
  • Plannen, vooruitdenken en anticiperen: Heeft overzicht. Vraagt soms positie in te nemen, twee stappen vooruit denken. Deelt werkzaamheden efficiënt in en stemt activiteiten (van zichzelf en anderen) op elkaar af. Heeft inzicht in tijd en (financiële) middelen. Houdt overzicht over de werkzaamheden en toetst de voortgang.
  • Zorgvuldigheid: In het maken van afspraken, omgaan met opties, gereedmaken van ruimtes, bewaren, archiveren van informatie, oog voor detail, gericht op het voorkomen van fouten).
  • Flexibiliteit: Speelt in op veranderende prioriteiten. Schakelt tussen verschillende bezigheden. Is snel inzetbaar bij aangrenzende werkzaamheden. Past gedrag aan bij veranderende omstandigheden. Springt op een adequate manier op zaken in, zodat de voortgang gewaarborgd wordt.
  • Initiatief & betrokken: Zet projecten of activiteiten vaak zelf in gang. Doet ongevraagd voorstellen om te komen tot verbeteringen of vernieuwingen. Toont initiatieven om het werk te vergemakkelijken. Komt zelf met ideeën en/of oplossingen. Staat open voor verandering. Is gedreven en loyaal.
  • Omgevingsbewustzijn Houdt zich op de hoogte van wat er om hem/haar heen plaatsvindt. Is op de hoogte van interne ontwikkelingen. Betrekt relevante ontwikkelingen in het eigen werk en praat met collega’s hierover. Heeft aandacht voor maatschappelijke of andere ontwikkelingen binnen het directe werkveld en speelt daarop in. Onderhoudt goede contacten met Grytte collega’s. 
  • Communicatie: Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Doeltreffend communiceren, rekening houdend met niveau van partijen waarmee gecommuniceerd wordt.
  • Overige vereisten: Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en MS-office.

 

Overige Informatie
De functie is 36 uur per week. Je werkt 4 dagen per week van 08.00-17.30 uur, je hebt 1 vaste vrije dag in de week. Je hebt 27 vakantiedagen per jaar, en er is geen collectieve pensioenregeling.
Salaris is afhankelijk van je ervaring en zal liggen tussen €1600 – €1875 bruto per maand. 

Contact
Mail je CV en motivatie naar Lenneke Schellingerhout, [email protected]

*acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.