Grytte Ponthaven, de meest recent gerealiseerde locatie binnen de ‘Grytte familie’, is jouw creatieve en persoonlijke werkplek in Amsterdam-Noord. Grytte Ponthaven bevindt zich in een oude sfeervolle scheepsloods, vlakbij restaurants als De Goudfazant en de Hangar. Dit voormalige hoofdkantoor van Men at Work is nu een inspirerende, urban coworkspace voor zelfstandige ondernemers en MKB-bedrijven met een fantastisch uitzicht op het water. 

Wie Grytte Ponthaven bezoekt, vindt op de begane grond vier vergaderruimtes, een flexwerkruimte, het Werkcafé en een vaste kantoorruimte voor maximaal acht personen. Zo kies je jouw werkplek voor elk moment, passend bij het soort werk dat je doet. Zoek je rust om dingen uit te werken of telefoontjes te plegen, kies dan voor een flexplek. Heb je behoefte aan een ruimte om te overleggen of zoek je de inspiratie van een ontmoeting? Kies dan voor een vergaderruimte of het Werkcafé.

coachruimte Amstedam

Team

Image

Ik ben Gerben Sarelse en heet je van harte welkom bij Grytte Ponthaven Amsterdam. Ik zorg er met veel plezier voor dat de bewoners zich op hun gemak en comfortabel voelen. Altijd in voor een goed kopje koffie!

Als je vragen hebt over bijvoorbeeld de vergaderruimtes, of de mogelijkheden voor lunch en/of diner, let me know! Welkom op deze toffe locatie direct aan het IJ.

Contact

Aambeeldstraat 20
1021 KB Amsterdam
[email protected]
020-7235460 

Bereikbaarheid

Het is tien minuten lopen vanaf metrohalte Noorderpark of zeven minuten rijden vanaf de A10.

De pont Azartplein - Zamenhofstraat komt bij ons om de hoek aan.