Grytte Ponthaven is de meest recente locatie in de ‘Grytte familie’ en is jouw creatieve en persoonlijke flexplek in Amsterdam Noord. Grytte Ponthaven bevindt zich in een oude sfeervolle scheepsloods, vlakbij restaurants De Goudfazant en de Hangar. Dit voormalige hoofdkantoor van Men at Work is nu een inspirerende en urban  coworkspace voor zelfstandige ondernemers en MKB-bedrijven. Met een heerlijk uitzicht op het water. 

Wie Grytte Ponthaven bezoekt, vindt op de begane grond een variatie aan werkplekken, namelijk vier vergaderruimtes, een flexwerkruimte, het Werkcafé en een vaste kantoorruimte voor maximaal acht personen. Zo kies je jouw werkplek voor elk moment, passend bij het soort werk dat je doet. Zoek je rust om dingen uit te werken of telefoontjes te plegen, kies dan voor een flexplek. Heb je behoefte aan een ruimte om te overleggen of zoek je de inspiratie van een ontmoeting, kies dan voor een vergaderruimte of het Werkcafé.

coachruimte Amstedam

Sinds 1 december heeft Grytte Ponthaven haar deuren geopend. Vanwege de COVID-19 openen we in twee fasen:

  • Sluit je voor 1 juli 2021 bij ons een membership af, dan ontvang je 25% korting op je membership.

Ben je opzoek naar een flexplek in Amsterdam Noord en wil je behoren tot een van de eerste bewoners van dit pand? We maken graag snel kennis met je!

 

Bereikbaarheid

Ons adres: Aambeeldstraat 20 te Amsterdam.

Telefoonnummer: 020-7235460 
Email: [email protected]

Dat is tien minuten lopen vanaf metrohalte Noorderpark.

Of zeven minuten rijden vanaf de A10.

De pont Azartplein - Zamenhofstraat komt bij ons om de hoek aan. 

We zien er naar uit om je te ontmoeten in Amsterdam!