Gastheer/vrouw gezocht

Gastheer/vrouw gezocht!

Word jij de gastheer of -vrouw op onze nieuwe coworkspace in Amsterdam-Noord?

 

Grytte is de boutique coworkspace van Nederland. Bij ons kunnen ondernemers elkaar ontmoeten en buitenshuis thuiswerken. Onze onderneming bestaat momenteel uit drie locaties en we zijn groeiende. Wij staan bekend om onze huiselijke sfeer, persoonlijke benadering en mooie locaties. Grytte Ponthaven, op Amsterdam-Noord is onze meest recente locatie en vraagt nu om een gastheer of -vrouw die de community bouwt. 

Wie zijn wij als organisatie?
Het team van Grytte is een klein team. Elke locatie heeft één gastheer of -vrouw en er is een manager die het overkoepelende operationele geheel aanstuurt. Deze manager draait ook mee in de operatie, als dat nodig is. Vier betrokken ondernemers dragen ook hun steentje bij op allerlei werkgebieden. Wij vinden zelfstandig werken, initiatief nemen en een flexibele opstelling belangrijk. Evenals plezier hebben met elkaar, jouw talenten ontwikkelen en deze inzetten om jouw persoonlijke touch aan onze locaties te geven. 

Hoe ziet jouw dag of week eruit?
Jij draagt er zorg voor dat onze locatie een warme en fijne plek is om te werken. Het is jouw taak om voldoende dranken, versnaperingen en snacks beschikbaar te hebben. Als een echte barista leren wij je omgaan met onze originele Italiaanse espresso machine. Vervolgens help jij anderen deze machine te bedienen. Je houdt overzicht over de boekingen van de dag en je zorgt ervoor dat de ruimtes gereed zijn voor gebruik. Jij ontvangt onze members, die wij bewoners noemen, je beantwoordt hun vragen, geeft rondleidingen aan bezoekers, brengt sfeer en legt verbindingen tussen mensen. Je onderhoudt contact met onze leveranciers, beheert de voorraad en houdt ons ‘member management systeem’ up to date, zodat de facturatie soepel kan verlopen. 

Omdat dit een nieuwe locatie is, vraagt deze rol echter meer. Naast het feit dat je de boel in facilitaire zin draaiende houdt en je intern de community van ondernemers opbouwt, treed je ook naar buiten toe. Samen met onze business developer en operationeel manager maak je een plan voor marketing en sales, om dat vervolgens ook zelf uit te voeren. Je bent het gezicht van Grytte in Amsterdam-Noord en je bent dus ook regelmatig ‘buiten de deur’ te vinden. Je vindt het leuk om nieuwe contacten te maken en bent niet bang om op mensen af te stappen. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent woonachtig in Amsterdam-Noord of omgeving;
  • Je houdt ervan om nieuwe contacten op te bouwen en te netwerken;
  • Je wordt er blij van om het mensen naar de zin te maken;
  • Je bent flexibel;
  • Je werkt 40 uur, op maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 17.00 uur.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een passend salaris, op basis van de ervaring die je hebt, of als starter; 
  • Een team waarin je kan groeien en jouw talenten kunt ontwikkelen;
  • De mogelijkheid om jouw stempel te drukken op Grytte Ponthaven;
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid.

Kortom: een werkplek waar je in ondernemende zin kunt presteren en floreren. 

Hoe verloopt het sollicitatieproces?
Je kunt jouw cv en motivatiebrief tot en met 14 maart naar ons opsturen. Je ontvangt in eerste instantie een ontvangstbevestiging. Uiterlijk 19 maart ontvang je een reactie van ons terug. 

We plannen de sollicitatiegesprekken tussen 22 maart en 2 april op de locatie in Amsterdam-Noord. 

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Samantha van Londen: [email protected]. Voor vragen of opmerkingen bel je naar 06 – 29 181 167.

Ben jij de kracht die onze onderneming komt versterken op de mooiste plek in Amsterdam? We ontmoeten je graag!

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.