Grytte Ponthaven

Dit is waarom coaching in een urban omgeving goed werkt

De herfst is traditioneel een drukke tijd en we steken er flink wat energie in om onze werkzaamheden weer op de rit te krijgen. Juist in een drukke tijd is het belangrijk om af en toe stil te staan en te reflecteren op hoe het gaat. Tijd om jouw coach weer eens op te bellen en een moment te plannen voor een reflectieve sessie. Als vanzelfsprekend denk je dan misschien om te gaan wandelen in het bos of af te spreken in de provincie. Maar het kan ook anders. Spreek eens af op een plek die bruist en uitnodigt om de dingen anders te doen. Juist een bruisende omgeving geeft weer een andere dimensie aan jouw coachgesprek.

Zelfinzicht
Coaching helpt om inzichten op te doen, waardoor je (werk)patronen onder de loep kunt nemen. Je ontwikkelt zelfinzicht en komt tot de conclusie dat je dingen anders kan aanpakken, of zelfs van koers moet veranderen. Je investeert in een uur tot een dagdeel reflecteren onder begeleiding van een professionele coach. Het levert uiteindelijk op dat je productiever en doelgerichter te werk kunt gaan.

Vervolg
Je kunt een coachlocatie uitzoeken op de aard van het gesprek dat je voert: verdiepend, reflecteren, verstillend. Je kunt een coachlocatie echter ook uitzoeken op het vervolg van het gesprek: je bent geïnspireerd, vol energie, je hebt zin om het (weer) anders aan te pakken. Dan past juist een coachkamer in een creatieve inspiratie rijke urban omgeving.

Buiten
De verschillende ruimtes bij Grytte Ponthaven geven rust, stilte en aandacht voor het coachgesprek. Maar je bevindt je tegelijkertijd in een bruisende omgeving die werklust, inspiratie en creativiteit uitstraalt. Wanneer je naar buiten stapt word je als vanzelf meegenomen door een sfeer, die uitstraalt dat je de dingen anders kunt doen.

Flow
Ben jij op zoek naar de perfecte coachlocatie voor jou? Join the flow bij ons op Grytte Ponthaven en neem contact op met Gerben om een coachruimte te boeken vanaf €25 per uur.