Deze nieuwe co-workspace combineert het beste van Grytte met de urban vibe van Amsterdam.

Met horten en stoten maken de lock-down regels plaats voor meer bewegingsvrijheid. Hoewel het huidige advies nog altijd is om thuis te werken, lijkt er in de nabije toekomst ook op het gebied van werk weer meer mogelijk. Daar zijn we natuurlijk blij mee. En vooral omdat aan de co-workspaces van Grytte sinds kort een prachtige nieuwe plek is toegevoegd: Grytte Ponthaven bevindt zich in het bruisende Amsterdam Noord en combineert het beste van Grytte met de urban vibe van Amsterdam.

Briljante zin
In de afgelopen maanden hebben we ervaren hoe fijn het kan zijn om thuis te werken. Geen files, geen zeurende collega’s aan je bureau. Tegelijkertijd kennen we ook de momenten dat we in onze werkzaamheden werden gestoord. Stond je net op het punt om die briljante zin aan het papier toe te vertrouwen, belde de pakketbezorger aan. Wilde je zojuist het nummer intoetsen om dat spannende gesprek te voeren met een van je opdrachtgevers, begon de wasmachine te piepen. En hoe vaak heb je jouw calls niet moeten muten vanwege luidruchtige kinderen of huisdieren?

Onontgonnen creativiteit
Gelukkig bieden onze co-workspaces uitkomst. En ben je echt op zoek naar iets nieuws, dan nodigen we je van harte uit om (geheel kosteloos) een bezoek te brengen aan Grytte Ponthaven. In deze oude scheepsloods kun je geconcentreerd werken of op professionele wijze gasten ontvangen in een van onze vergaderruimtes. Tussen je afspraken en werkzaamheden door wandel je langs de schepen van de GVB in de Ponthaven langs het IJ en brengen plekken als de Hangar, Hotel De Goudfazant en de Verbroederij je in Berlijnse urban sferen. Op deze plek ontmoet je een onontgonnen creativiteit, die elders in Nederland (nog) niet te vinden is.

Perfecte cappuccino
Wanneer je na de wandeling terug keert bij Grytte Ponthaven, wacht jouw gesprekspartner aan de bar, in onze rijkelijk met planten gedecoreerde open loodsruimte. Community manager Gerben Sarelse heeft de perfecte cappuccino voor hem gemaakt en vertelt over dat wat er in de komende tijd op de agenda staat in de hoofdstad. Met een geurende espresso in de hand loop je naar de door jou gereserveerde vergaderruimte. Je kijkt naar buiten en je ziet: er wordt (weer) gewerkt. Wat fijn om elkaar weer in levende lijve te ontmoeten. En dan ook nog eens op deze manier in de hoofdstad. Jasje uit, mouwen opgestroopt; aan de slag!